Direktbudskap utan Internet
Menysystem där man inte behöver Internet, ett USB minne går utmärkt!

Till en restaurang i Tyresö http://lillaitalien.com/ byggde vi ett system med 3 st 48 tums skärmar från den proffsserie som Samsung säljer.

Skillnaden här är att man använder den enklare mediaspelaren som finns inbyggd i varje skärm, sen styr vi bara det som skall visas vid olika klockslag.
I samarbete med SAMSUNG skapade vi en denna lösning för denna restaurang där det saknades krav på Internetanslutning.

Lösningen
var att skapa ett antal mallar där deras mat och erbjudanden kan visas.
Med standardmallarna som bas utformade vi i samarbete med Samsung ett passande ramverk där menyerna kunde presenteras i bildformat.

Dessa bilder lades sedan på en USB-sticka som sätts direkt i den skärm som sedan tidsstyrt av Samsungs inbyggda programvara.

Nedan syns en av de bilder som visas under dagen.

Focus på bra mat, inte teknik.
Fördelen med denna lösning är att restaurangen inte är beroende av att ha annat än ström till skärmen att bry sig om under sin arbetsdag.. en annan fördel är att personalen inte behöver bry sig speciellt mycket om annat än att laga mat.

Dock behöver förändringar av meny eller rätter göras i bilderna och uppdateras på USB-minnet via en annan dator. Mer info om Samsungs speciella satsning på restauranger och menysystem finns att läsa på: http://www.samsung.com/

DELI-ITALIA Årsta
Vår senaste referänskund på detta system är Deli-italiaarsta.se
Dom startade julen 2017 och ville inte behöva vänta på att få Internet. Även denna gång används Samsungs skärmar men nu har ju TV blivit så pass bra att även vanliga konsumentskärmar kan användas vilket gör att det har blivit ännu billigare att komma igång.
Kontakta oss för offert via vårt fomulär klicka här..

Pin It on Pinterest

Share This