Molntjänster brukar diskuteras när nyinvestering skall göras i den befintliga IT-infrastrukturen. Vi som leverantör av denna typ av tjänster ser att ni som kund fort kan komma igång med er nya tjänst.

För oss är det dessutom mycket enklare då alla våra kunder har precis samma version av systemet vilket underlättar stort då vi vet att alla har samma kod bakom.
Om vi möter en kund på Torsdagen så kan oftast kunden vara igång med sin nya tjänst redan på Måndagen, oavsett om det är en ren hemsida eller ett komplett Fakturaköpssystem med tillhörande kundsystem!

Investeringen blir endast en startavgift och sedan en månadskostnad.

Digitala skyltar, portaler och moln.
Vi har under många år levererat digitala skyltar, portaler och andra typer av molnbaserade tjänster till en mängd kunder över hela landet.

Genom det samarbete vi haft med det nu nerlagda företaget Frontcast media har vi gjort mer än 100 installationer och lösningar. En av de lösningar vi byggt är en portal till Elektroskandia

Dom använde en av våra portallösningar för att kunna ge information på egna skärmar och varje butik gå enkelt in via ett web-gränssnitt och editerar vad som skall stå på skärmen, dessa budskap visas i det flöde som mediaspelaren visar på en TV/ Skärm

Pin It on Pinterest

Share This