SelectaDNA Premiumkit 795: –

Stöldskyddsmärkning för upp till 50 föremål som är enkel och smidig att använda och penslas på de föremål som skall märkas.

SelectaDNA innehåller ett unikt DNA, UV-flourescens samt en stor mängd mikropunkter som möjliggör en snabb identifiering av märkningen.

SelectaDNA är näst intill omöjlig att ta bort och har i polisprojekt visat sig minska stölder och inbrott med upp till 83%. Upp till 50 märkta föremål kan registreras i SelectaDNAs internationellt spårbara databas, vilket skapar ordning på värdeföremålen. 5 års hållfasthet i utomhusmiljö enligt teststandarden PAS820:2012.

SelectaDNA Premiumkit innehåller: 1st flaska med 8 ml märkvätska innehållande en unik DNA-kod, mikropunkter samt UV-fluorescens. 1st Applikator påförare 1st UV-ficklampa 50st varningsdekaler för att applicera på märkta föremål (varningsdekalerna kan inte tas bort efter applicering utan att splittras i småbitar) 2st dubbelsidiga varningsdekaler att skyltning av märkt fastighet (tex. för fönster, dörr osv.) 1st bruksanvisning 1st medlemskort med märksatsens unika ID-nummer

För medlemmar i Snättringe fastighetsägarförening rabatteras priset!

Pin It on Pinterest

Share This